دانلود رایگان نمونه سوالات کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
برای دانلود سوالات روی لینک زیر کلیک کنید :
منابع آزمون کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
از لینک زیر این سوالات را به صورت کامل دانلود کنید.
-
سوالات کارشناسی رسمی امور ثبتی
-
کتاب درسنامه آزمونهای کارشناس رسمی رشته امور ثبتی
-
دانلود رایگان نمونه سوالات کارشناسی رسمی دادگستری رشته امور ثبتی
-
دانلود رایگان نمونه سوالات کارشناسی رسمی دادگستری رشته امور ثبتی با جواب
-
کتاب آزمون کارشناسی رسمی دادگستری رشته امور ثبتی
-
دانلود رایگان سوالات آزمون کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
-
منابع آزمون کارشناسی رسمی دادگستری رشته امور ثبتی
-
نمونه سوالات کانون کارشناس رسمی دادگستری رشته امور ثبتی
-
نمونه سوالات امور ثبتی کانون کارشناسان رسمی دادگستری
-
دانلود نمونه سوالات آزمون کارشناسی رسمی دادگستری رشته امور ثبتی
-
دانلود نمونه سوالات آزمون کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
-
دانلود رایگان نمونه سوالات کارشناسی رسمی دادگستری رشته امور ثبتی با جواب
آزمون کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
افراد واجد شرایط برای شرکت در آزمون کارشناس رسمی دادگستری
فردی که به عنوان کارشناس رسمی دادگستری در حیطه امور ثبتی فعالیت خود را آغاز میکند دارای صلاحیتهای گوناگون است.او با استفاده از این صلاحیتها توانایی ارائه خدماتی نظیر جانمایی پلاک ثبتی روی نقشه های گوگل و همین طور روی نقشه های هوایی که سالهای قبل برای تعیین دقیق موقعیتها استفاده می شد، تعیین دقیق متراژها ،تعیین حدودی اربعه قطعات ثبتی، تمامی امور نقشه برداری و مشخص کردن مختصات ثبتی را دارد.
او همچنین می تواند با کمک دوربین نقشه برداریهایی را انجام دهد و آن را به شهرداری و اداره ثبت ارائه کند. وقتی پلاکهای ثبتی تداخل پیدا میکند و یا طول پلاک ثبتی نسبت به گذر و قطعات مجاور دچار کمبود یا مازاد میشود این کارشناس رسمی است که می تواند به بررسی این امور بپردازد و موقعیت دقیق پلاکها و یا حتی اراضی گمشده را تعیین کند و به بخش خصوصی و دولتی ارائه کند.
کتاب آزمون کارشناس رسمی دادگستری رشته امور ثبتی
بنابراین افرادی که شرایطشان مناسب با کارشناس رسمی دادگستری است، میتوانند در آزمون کارشناس رسمی دادگستری شرکت کنند .البته لازم به ذکر است که در برخی از منابع و مصاحبات و کتابها از این آزمون با نام آزمون کارشناسی رسمی قوه قضاییه صحبت شده است. از آنجا که آزمون کارشناس رسمی دادگستری دارای شاخه های گوناگون است، فرد متقاضی باید تحصیلاتی در خصوص رشته و تخصصی که در نظر دارد داشته باشد.یکی از شاخههایی که در بیشتر از سالهای برگزاری این آزمون اهمیت داشته شاخه امور ثبتی بوده است.
یکی از سوالاتی که ممکن است ذهن افرادی که میخواهند در این آزمون شرکت کنند را درگیر کرده باشد این است که متقاضیان باید در کدام رشته ها تحصیل کرده باشد و تخصص داشته باشد تا بتواند در این آزمون شرکت کنند؟ از آنجایی که از این آزمون با نام آزمون کارشناس رسمی قوه قضاییه هم شناخته می شود،علاوه بر فارغ التحصیلان رشته امور ثبتی،تمامی فارغ التحصیلانی که در رشته حقوق قضایی تحصیل کردهاند نیز میتوانند در آزمون شرکت کنند.
فارغ التحصیلان رشته نقشه برداری نیز میتوانند در این آزمون شرکت کنند و شانس خود را برای قبولی امتحان کنند. زیرا یکی از پر اهمیت ترین کاربردهایی که نقشه برداری دارد مربوط به ثبت اسناد و املاک است، حتی نقشه برداری می تواند کمک شایانی به بررسی مشکلات ثبتی و همچنین حل این مشکلات بکند.این نقشههای کاربردی را نقشههای ثبتی مینامند.
مراکز برگزارکننده این آزمون چه مراکزی هستند؟
مرکز کانون کارشناسان رسمی دادگستری بر طبق قانون های مندرج این آزمون، در سالهای ۷۲،۷۴،۷۵،۷۷،۷۸،۷۹،۸۱،۸۴،۸۶،۸۸،۹۰،۹۵،۹۸ اقدام به برگزاری آزمون های کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی کرده است. مرکز امور مشاوران و کارشناسان رسمی قوه قضاییه به عنوان دومین مرکز ذیصلاح در برگزاری آزمون در سال های ۸۰،۸۱،۸۳،۸۵،۸۶،۹۰،۹۳،۹۶اقدام به برگزاری این آزمونها کرده است.
کتاب سوالات آزمون کارشناسی رسمی امور ثبتی
منابع مورد مطالعه در آزمون کارشناس دادگستری امور ثبتی
یکی دیگه از سوالاتی که برای داوطلبان آزمونها پیش می آید این است که از چه مطالبی باید به عنوان منبع استفاده کنند؟ قبل از توضیحاتی درباره منابع آزمون یادآوری این نکته ضروری است که داوطلب باید تمامی قوانین، آیین نامه ها ، بخشنامه ها و نکات مهمی که در تمامی این بیست و یک دوره آزمون های برگزار شده مورد سوال بوده را به خوبی به خاطر بسپارد.
اما در مورد منابع این آزمون باید گفت که منابع مورد استفاده در طراحی سوالات از سه بخش تخصصی به عمومی و جلسه مصاحبه تشکیل شده است.
در خصوص بخش تخصصی باید یادآور شد که منابع به صورت واضح مشخص نشده، بلکه هنگام معرفی منابع تخصصی فقط به سرفصل درسها و مباحثی که مد نظر است اشاره شده است این موضوع به یکی از اساسیترین دلایل سردرگمی داوطلبان تبدیل شده است زیرا در برخی از سالها سرفصل هایی که به عنوان منابع تخصصی اعلام میشوند بسیار گسترده است که داوطلب زمان کافی برای یادگیری و کسب آمادگی لازم ندارد.
در اینجا داوطلبان به دو گروه تقسیم می شوند: عدهای از آنها سرفصل های اعلام شده را می خوانند و در کنار آن منابعی که از نظرشان با آن سرفصل مطابقت دارد رو می خوانند سپس به مطالعه سوالات آزمونهای قبلی می پردازند تا بتوانند با شیوه طرح سوال آشنا شوند.
مجموعه سوالات ثبتی
دیگر به دلیل فاصله زمانیای که بین سالهای تحصیلشان با سال شرکت در آزمون افتاده است به منابع اعلام شده توجه خاصی نشان نمیدهند و تمام وقت خود را صرف خواندن و بررسی سوالات آزمون های قبل میکنند و با استفاده از نکات موجود در این آزمونها خود را برای شرکت در آزمون آینده آماده می کنند.
بنابراین می توان به راحتی نتیجه گرفت که در اختیار داشتن سوالات آزمون های قبلی می تواند ضمن آشنایی داوطلبان با نحوه طرح سوال،موضوعات مهم و نکتههای تکراری زمان طلایی را هم به داوطلب هدیه بدهد به گونهای که داوطلب به جای هدر دادن زمان محدود خود، بهترین استفاده را از آن بکند.
در بخش عمومی بر خلاف بخش تخصصی آزمون تمامی منابع برای داوطلبان مشخص شده است است. علت این امر هم این است که داوطلب در بخش عمومی با قوانین و مقررات کارشناسی که وجه مشترک تمامی رشتههای مرتبط با این آزمون است سر و کار دارد.
در واقع اگر داوطلب در کنار منابع مورد نیاز بتوانند سوالات عمومی را به صورت جداگانه داشته باشد می تواند با صرف زمان کمتری اطلاعاتی را که می خواهد به دست آورد. منابعی که در این بخش وجود دارند شامل قانون کارشناسان رسمی و آیین نامه اجرایی آن، ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه و آیین نامه اجرایی آن و قوانین مدنی و کیفری در ارتباط با حرفه کارشناس رسمی است.
بخش سوم در واقع دربرگیرنده منابعی است که از طریق آن داوطلب مطالب مورد نیاز را مطالعه میکند و مهارتها و راهکارهای مناسب را برای جلسه مصاحبه به دست میآورد. ابهام داوطلبان در این قسمت بیشتر از دو قسمت قبلی است زیرا فضای مصاحبه و سوالاتی که در این خصوص از داوطلب می شود ناشناخته است البته اگر داوطلب نکات و اصول مربوط به این بخش را بداند به راحتی می تواند از این بخش هم عبور کند.
ابتدایی ترین و در عین حال مهمترین مواردی که در جلسه مصاحبه وجود دارد ارائه کردن مدارک و اسنادی است که داوطلب برای نشان دادن سابقه کاری و سابقه تحصیل خود همراه خود دارد. در کنار آنها آشنایی با احکام و واجبات دینی نیز بسیار مهم است. بعد از این موارد مهارتهای فنی و مهارتهای تخصصی داوطلب از اهمیت بالایی برخوردار است.
نوع نگرش داوطلب به رشته و حتی اهداف و انگیزه هایی که او برای کارشناس شدن دارد نیز بسیار مهم است. داوطلب باید در کنار همه این موارد، اطلاعاتی را نیز هرچند به صورت اجمالی درباره این حرفه داشته باشد. او باید مدارکی که داشتن سابقه کار را اثبات می کند به همراه گواهی اشتغال همراه خود داشته باشد.
نحوه طرح سوالات و زمان برگزاری آزمون جدید کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی
ساز و کار آزمونهای کارشناس رسمی دادگستری امور ثبتی در سالهای اولیه برگزاری آزمون به گونه ای بوده است که طراحان سوال های خود را به صورت تشریحی و در برخی از موارد هم به صورت تستی و هم تشریحی طرح میکردند. اما در سالهای اخیر این ساز و کار تغییر کرده است و شیوه طراحی سوالات مخصوصاً در شاخه امور ثبتی به صورت تستی در آمده است.
بر طبق روال سالهای گذشته تاریخ اعلام نیاز و برگزاری آزمون کارشناس رسمی دادگستری مشخص نیست و در واقع اطلاعاتی درباره اینکه این آزمون در چه تاریخی و توسط کدام یک از مراکز ذیصلاح برگزار می شود وجود ندارد.تاریخ برگزاری این آزمون در زمان نیاز و در صورتی که کانون کارشناسان رسمی دادگستری و یا مرکز امور مشاوران و کارشناسان رسمی قوه قضاییه اعلام آمادگی کنند به صورت رسمی آگهی و منتشر میشود.
سوالات متداول
⭐️آزمون کارشناسی رسمی دادگستری امور ثبتی در چه تاریخی برگذار می شود؟⭐️
آزمون کارشناسی رسمی دادگستری در نیمه اول سال در ارتباط با رشته امور ثبتی که ظرفیت آنها در آزمون قبل تکمیل نشده است، برگزار خواهد شد(تاریخ دقیق این آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد).
⭐️مراکز برگزار کننده آزمون کارشناس رسمی چه نهاد هایی می باشند؟⭐️
مراکزی که عهده دار برگذاری این ازمون ها می باشند شامل دو نهاد زیر می باشند:
نهاد اول : مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه (با نام قبلی: مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه) : آخرین آزمون کارشناس رسمی برگزار شده توسط این مرکز در سال گذشته بوده است.
نهاد دوم : کانون کارشناسان رسمی دادگستری : آخرین آزمون کارشناس رسمی برگزار شده توسط این مرکز در سال گذشته بوده است.
⭐️برای موفقیت در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری امور ثبتی چگونه اقدام نماییم ؟⭐️
توصیه کارشناسان ما به داوطلبان واجد شرایط ازمون تهیه نمونه سوالات ارائه شده در وب سایت و در صفحه جاری می باشد. نمونه سوالات ارائه شده در این صفحه به بهترین نحو به روز رسانی شده و تمامی آزمون های سال های گذشته را به خوبی پوشش داده است.
⭐️نحوه مطالعه نمونه سوالات بهتر است که به چه صورتی باشد؟⭐️
توصیه ما به داوطلبان عزیز و گرامی آزمون کارشناسی رسمی دادگستری امور ثبتی ابتدا مطالعه نمونه سوالات و یافتن نقاط ضعف در مباحث و سپس تمرکز بر آنهاست. همچنین توصیه میکنیم که به دفعات نمونه سوالات را مورد مطالعه قرار دهید.
⭐️نحوه تهیه و دانلود نمونه سوالات به چه صورتی می باشد؟⭐️
برای تهیه نمونه سوالات تنها کافی است به راحتی و با کلیک بر دکمه دانلود رایگان نمونه سوالات آزمون کارشناسی رسمی دادگستری امور ثبتی بدون پرداخت هیچگونه هزینه ای آنها را دریافت کنید.