توضیحات
پرسشنامه اثربخشی سیستمهای اطلاعاتی گونزالس
قسمتی از پرسشنامه اثربخشی سیستمهای اطلاعاتی گونزالس (۲۰۱۰):
پرسشنامه استاندارد اثر بخشی سیستم های اطلاعاتی دارای ۳۰ گویه می باشد و توسط گونزالس در سال ۲۰۱۰ طراحی و تنظیم شده است و دارای ۴ مولفه (برنامه ریزی و بودجه بندی، کنترل هزینه، گزارش دهی عملکرد مالی و کنترل یکپارچه) می باشد.
پرسشنامه مورد نظر دارای تعارفی + تفسیر + شیوه نمره گذاری + مولفه ها + روایی و پایایی + منابع می باشد.
قسمتی از سوالات:
۱ فرآیند بودجهبندی را ساده و کوتاه میکند.
۲ مسیر مشترک تری را ارائه میکند.
۳ مسؤلیت فرآیند و بودجهبندی سرمایه ای را یکپارچه میکند.
۴ رویه هایی را جهت مدیریت هزینه های بودجه انتقال داده شده به سال بعد، توسعه میدهد.
۵ برنامههای بخشی یا واحدی را جهت فراهم کردن مسیر فرآیند بودجهبندی سالانه بخش، آماده میکند.
۶ هماهنگی بهتری را بین فرآیند برنامهریزی بلند مدت و فرآیند بودجهبندی سالانه، ایجاد میکند.
۲۵ نوعی روش شناسی را توسعه میدهد که از طریق آن، هزینه های سربار تخصیص می یابند، کنترل میشوند و گزارش داده میشوند.
۲۶ اطلاعات هشدار دهنده را به صورت بیش فعالانه و نه منفعلانه ارائه میکند.
۲۷ تعریف روشنی از هزینه های مستقیم در مقابل هزینه های غیر مستقیم ارائه میکند.
۲۸ تعاملات ضروری را با سایر سیستمهای سازمان توسعه میدهد.
۲۹ فایل های معتبر عمومی که تغییر آنها آسان است، ایجاد میکند.
۳۰ امکان نظارت بر اینکه کدام واحد میتواند و کدام واحد نمیتواند به حساب ها یا پروژه های ویژه واریز کند، فراهم میکند.
منابع:
Reyes Gonzales, Jose Gasco, Juan Llopis, “Outsourcing and information systems managers: an empirical study”, Industrial Management and Data systems, Vol. 110, No. 3, 2010, pp. 325- 350.
___________________________________
دولت از سیستم های اطلاعاتی برای ارائه خدمات مقرون به صرفه به شهروندان استفاده می کند. محصولات دیجیتال (مانند کتاب های الکترونیکی، محصولات ویدئویی و نرم افزار) و خدمات آنلاین مانند بازی ها و شبکه های اجتماعی همگی توسط سیستم های اطلاعاتی به مشتریان ارائه می شوند.
افراد برای مدیریت بسیاری از امور در زندگی شخصی خود به سیستم های اطلاعاتی متکی هستند که عموماً مبتنی بر اینترنت هستند.
همانطور که در دهه های اخیر فناوری های جدید مهمی برای ذخیره سازی و پردازش اطلاعات ابداع شده است، ویژگی های جدیدی پدیدار شده است و مردم توانسته اند. اختراع ماشین چاپ توسط یوهانس گوتنبرگ در اواسط قرن پانزدهم و اختراع ماشین حساب مکانیکی توسط بلز پاسکال در قرن هفدهم تنها دو نمونه هستند.
این اختراعات منجر به انقلاب بزرگی در توانایی ذخیره، پردازش، انتشار و دسترسی به اطلاعات و دانش شد. این به نوبه خود باعث تغییرات عمیق تری در زندگی فردی، سازمان و حکومت انسانی شد.
اولین سیستم اطلاعات مکانیکی در مقیاس بزرگ، نمودار ضبط هرمان هولریث بود. ماشین هولریث که به موقع برای پردازش سرشماری ایالات متحده در سال ۱۸۹۰ اختراع شد، گام بزرگی در اتوماسیون بود و همچنین الهامبخش توسعه سیستمهای اطلاعاتی کامپیوتری بود.
با شروع در اواخر دهه ۱۹۷۰، رایانه های شخصی مزایای سیستم های اطلاعاتی را برای مشاغل کوچک و افراد به ارمغان آورد. در آغاز آن دهه، اینترنت به عنوان یک شبکه جهانی شروع به گسترش کرد. در سال ۱۹۹۱، شبکه جهانی وب، که توسط تیم برنرز لی به عنوان وسیله ای برای دسترسی به اطلاعات به هم پیوسته ذخیره شده در رایانه های متصل به اینترنت اختراع شد، به اصلی ترین سرویس ارائه شده در وب تبدیل شد.
سیستم های اطلاعاتی و تاثیر آنها بر جهان
نفوذ جهانی اینترنت و وب امکان دسترسی به اطلاعات و سایر منابع را فراهم کرده و شکلگیری روابط بین افراد و سازمانها را در مقیاسی بیسابقه تسهیل کرده است.
رشد تجارت الکترونیک در اینترنت منجر به افزایش چشمگیر ارتباطات بین فردی دیجیتال (از طریق ایمیل و شبکه های اجتماعی)، توزیع محصول (نرم افزار، موسیقی، کتاب های الکترونیکی و فیلم) و معاملات تجاری (خرید) شده است. ، فروش و تبلیغات اینترنتی.
از آنجایی که سیستم های اطلاعاتی فعالیت های مختلف انسانی را شکل داده اند، تأثیر عمیقی بر جامعه داشته اند. این سیستم ها سرعت فعالیت های روزانه را افزایش داده اند، افراد را قادر به ایجاد و حفظ روابط جدید کرده اند، ساختار و ترکیب سازمان ها و همچنین ماهیت کلی کار را تحت تاثیر قرار داده و نوع محصولات خریداری شده را تغییر داده اند.
نوع سیستم اطلاعاتی
سیستم های اطلاعاتی کار، دانش و مدیریت را در سازمان ها تسهیل می کند. سیستمهای اطلاعات عملکردی که از یک عملکرد سازمانی واحد مانند بازاریابی یا تولید پشتیبانی میکنند، اغلب با سیستمهای چند رشتهای جایگزین میشوند تا از فرآیندهای تجاری پشتیبانی کنند، مانند برنامهریزی فرآیند یا مدیریت پرسنل.
چنین برنامه هایی می توانند در توسعه و ارائه محصولات شرکت موثرتر باشند و برای نتایج تجاری به دقت رصد می شوند. انواع سیستم های اطلاعاتی شرح داده شده در اینجا می توانند در بسیاری از انواع برنامه ها استفاده شوند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.