توضیحات
پرسشنامه تأثیر اینترنت بر بازاریابی
پرسشنامه قسمتی از تأثیر اینترنت بر بازاریابی:
پرسشنامه تاثیر اینترنت بر بازاریابی دارای ۳۰ سوال بوده که هدف از این پرسشنامه بررسی تاثیر اینترنت بر بازاریابی در ابعاد مختلف می باشد که دارای ۳ مولفه ای ( تغیرات در مفهوم سازی فعالیت بازاریابی ، تغییرات در تعریف بازار و ایجاد ارزش ) می باشد.
در ضمن این پرسشنامه به صورت کامل دارای تعاریف + سوالات تخصصی + شیوه نمره گذاری + تفسیر و تحلیل + روایی و پایایی + منابع می باشد.
قسمتی از سوالات:
۱ ایجاد یک شبکه اثربخش برای ابلاغ اطلاعات مربوط به کالاها و خدمات
۲ ایجاد یک ارتباط تعاملی دو طرفه با مشتریان
۳ فراهم کردن امکان پرداخت به هنگام (آنلاین) در آینده
۴ فراهم کردن ظرفیت لازم برای معرفی کالاها و خدمات جدید به بازار
۵ اثرگذاری استراتژی های بازاریابی
۲۵ آسان تر کردن فرآیند خرید برای مشتریان
۲۶ هزینه های پایین تر بازاریابی
۲۷ شناسایی بهتر نیازهای تأمین نشده مشتری
۲۸ امکان بومی سازی و متناسب سازی بهتر کالاها و خدمات
۲۹ درک بهتر فرآیند خرید
۳۰ قیمت گذاری دقیق تر کالاها و خدمات
____________________________
تأثیر اینترنت بر بازاریابی سنتی اصلی ترین راه برای دستیابی به اهداف بازاریابی است و اینترنت جدیدترین و مؤثرترین شکل ارتباط است.
در نتیجه بدون شک اینترنت تاثیر زیادی در نحوه بازاریابی داشته است و در واقع بازاریابی اینترنتی نسبت به بازاریابی سنتی تغییرات چشمگیری داشته است. در واقع باید توجه داشت که از تئوری های بازاریابی موجود می توان در اینترنت استفاده کرد.
زیرا نیازها و خواسته های اساسی افراد تغییر نکرده و نحوه ارائه آنها نیز تغییر کرده است.
بنابراین تنها روش های بازاریابی و اجرای آنها ممکن است تغییر کند.بنابراین مفهوم بازاریابی همانطور که کاتلر گفت، یعنی برآوردن نیازها و خواسته های مشتری، در عصر اینترنت نیز مطرح است، اما البته این روش برای کشف و رفع نیازها استفاده می شود.
این درخواست تغییر کرده است. علاوه بر این، در چند سال اخیر، فناوریهای دیگری مانند رادیو و تلویزیون نیز روش بازاریابی را تغییر دادهاند.
در مدل یک به چند، یک شرکت از طریق یک وسیله ارتباطی یا یک رسانه، پیام هایی را برای چندین مشتری ارسال می کند. در این نوع ارتباطات مشتریان نمی توانستند با شرکت ارتباط پویا برقرار کنند و فقط به عنوان شنونده عمل می کردند.
مدل سنتی یک به چند متکی به تلویزیون، رادیو، روزنامه ها، مجلات و غیره است که در آن مصرف کنندگان قادر به تعامل فعال با شرکت نیستند.
اگرچه در ابتدای تجاری سازی اینترنت ابزارهای زیادی برای دگرگونی کسب و کار و فعالیت های اساسی آن مانند بازاریابی وجود داشت که اکثر آنها تخیلی بیش نبودند، اما به تدریج و در تحقیقات مختلف در این زمینه، امکان ها به انجام رسید.
مزایای اینترنت به طور واقع بینانه شناسایی شده است. مزایای بازاریابی اینترنتی توسط محققان مختلف مورد مطالعه و طبقه بندی قرار گرفته است. یکی از طبقه بندی ها به کیانگ و چی (۲۰۰۱) اشاره دارد.
روش های مختلفی برای برقراری ارتباط در اینترنت وجود دارد و شامل ایمیل و گروه های خبری در اتاق های گفتگو و غیره می شود. این استراتژی ها به بازاریابان این امکان را می دهد که از تغییرات مشتری آگاه شوند و استراتژی های بازاریابی خود را بر اساس آن تنظیم کنند.
همچنین استفاده از اینترنت باعث صرفه جویی در هزینه مکالمات تلفنی و فکس می شود. یکی دیگر از مزایای استفاده از اینترنت، امکان جمع آوری اطلاعات مشتریان از طریق نظرسنجی آنلاین است.
با استفاده از این اطلاعات، شرکت ها می توانند برای هر مشتری تبلیغات ارائه دهند. این عمل ارتباطات بازاریابی و اجرای برنامه های وفاداری را تسهیل می کند.
یکی دیگر از عواملی که مزیت برخی محصولات به حساب می آید، عدم ارتباط مستقیم با ارتباطات اینترنتی است. عدم تماس چهره به چهره یک مزیت مهم در هنگام خرید محصولات تلقی می شود
اینترنت همچنین زنجیره تامین را کوتاه کرده و هزینه های واسطه ها را کاهش داده است، توانایی اینترنت برای عمل به عنوان کانال توزیع برای برخی محصولات (محصولات دیجیتالی مانند نرم افزارهای کامپیوتری) از ویژگی های منحصر به فرد آن است.
استفاده از اینترنت به عنوان کانال توزیع نه تنها هزینه های توزیع ثابت را کاهش می دهد، بلکه توزیع سریع و همزمان کالاها و خدمات خریداری شده را تضمین می کند.
مزایای مورد بحث شرکت ها را تشویق کرده است تا استراتژی هایی را برای تبدیل بازاریابی سنتی به بازاریابی اینترنتی اتخاذ کنند. تاکنون مدل های مختلفی برای جایگزینی مدل های قدیمی بازاریابی سنتی معرفی شده است.
فناوری اینترنت مهمترین اختراع عصر حاضر است، چه آن را بپذیریم و چه مقاومت کنیم، تأثیرات عمیقی بر نحوه انجام فعالیتها و بهویژه شیوههای فعالیتهای تجاری دارد و در آینده تأثیرات بیشتری خواهد داشت.
بازاریابی به عنوان فعالیت اصلی کلیه سازمان های انتفاعی و غیر انتفاعی، در نتیجه ظهور اینترنت تأثیرات عمیقی داشته است.
این اثرات شامل مزایای بسیاری برای بازاریابان می شود و به همین دلیل شرکت ها به دنبال حرکت از بازاریابی سنتی به بازاریابی اینترنتی هستند.
نکته مهم در این انتقال واقع بین بودن و اجتناب از تغییرات ناگهانی در فعالیت هاست. تجربه تاریخی نشان داده است که تغییر تدریجی و گام به گام اغلب موفق تر است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.